Diskretni trendovi iz salona D

Dugogodišnja tradicija, kvalitetna usluga, povoljne cijene, briga za klijente te stalne edukacije za FRIZERSKI SALON „D“ iz Zapruđa u Zagrebu znači sve veći broj klijenata koji dolaze  na sređivanje kose i  šminkanje, čak iz raznih dijelova Hrvatske, pa i šire… 

Objavljeno: 15.02.2019.


Osim frizure,  u Salonu „D“  dobit ćete i profesionalne savjete za make-up i vizažiranje. Poduzetna vlasnica Danijela Ajkunić posvetit će vam osobno svu pozornost te savjetovati kako možete uskladiti frizuru i make-up. 

U Novom Zagrebu već više od desetljeća djeluje FRIZERSKI SALON „D“, čiji su klijenti uglavnom klijentice s već izbrušenim ukusom za modne trendove te novitete u frizurama. Stoga se mlada, profesionalna i domišljata vlasnica, Danijela Ajkunić, drži  gesla da u salonu  valja, bez iznimke, postojati  individualni pristup svakom klijentu. Šire, to znači da se prvo pomno procjenjuje, odnosno pregledava stanje i kvaliteta kose te vlasišta, oblik lica, nos, pozicija ušiju, odjevni  i stil općenito te držanje klijenta, odnosno njegova cjelokupna osobnost.  I – tek tada se kosa klijentice može  tretirati, odnosno osmisliti oblikovanje i dati kompletnu njegu. U Frizerskom salonu „D“  trude se uistinu ugoditi željama svih klijenata budući da ondje dolaze na uljepšavanje kose (i šminkanje)  –  osim brojnih stalnih klijentica i najmlađi klijenti, kojima se također usluga pruža s jednakom, štoviše izrazito osmišljenom  pomnjom. 


Salon „D“ je popularan među mladim ženama koje ondje dolaze pripremiti frizuru za vjenčanje, jer će, osim željene frizure i njegovane kose, dobiti i odgovarajući make-up za najveseliji dan

Međutim, posebnost  Frizerskom salonu „D“  daje činjenica što su kvalitete tamošnjih usluga prepoznale i mnoge javne osobe,  koje se bez  ustezanja  prepuštaju profesionalnoj obradi te  uljepšavanju i njezi kose, ali i dodatnoj usluzi šminkanja, kojom Danijela Ajkunić upotpunjuje konačni dojam usluge…


Prije frizure svakako će vam u Salonu „D“ napraviti procjenu stanja vlasišta, odnosno kvalitete kose te preporučiti kakvu njegu kose bi vam bilo korisno primjenjivati. Oplemenjivanje eventualnih nedostataka spada u važne segmente djelatnosti Frizerskog salona „D“, u kojem ćete dobiti i modernu, trendovsku frizuru. 

Kao stručnjakinja za kosu i vizažistica smatra da klijentice iz salona trebaju izaći zadovoljne uslugom, ali  i sigurne u sebe. Stoga, ako trebate novu frizuru, dozu sigurnosti, novi image – prepustite se vještim rukama Danijele Ajkunić i njenih suradnika. Dakako,  ponajviše se to odnosi na mladenke, kojima se – uz frizuru – svakako preporuča i uslugu šminkanja. Probna frizura je u takvom slučaju obvezna, kako bi stres na dan vjenčanja bio minimalan.


Danijela Ajkunić, vlasnica Frizerskoga salon „D“, suorganizator je i promotor mnogih natjecanja ljepote, ali i frizerskih zbivanja.

Tradicionalno kvalitetna usluga, povoljne cijene, briga za klijente te stalne edukacije  – znače   sve veći broj klijenata, koji dolaze na sređivanje kose i  šminkanje, čak iz raznih dijelova Hrvatske, pa i šire. Svoje  klijente Frizerski salon „D“ stoga neprestano iznenađuje različitim akcijama frizerskih usluga, a posebno se osmišljavaju akcije i darovi za predškolce i buduće mladenke.

NAĐITE VREMENA I PREPUSTITE SE VJEŠTIM RUKAMA U UGODNOM OKRUŽENJU TE DOPUSTITE DA VAŠA KOSA, BAREM NAKRATKO,  BUDE BRIGA PROFESIONALACA IZ  FRIZERSKOGA SALONA „D“!

 Adresa:  Adamičeva 13, Zagreb. Telefon: 00385 1 6686 888