FESTIVAL KOSE – SUNCE BJELOVARA U VAŠOJ KOSI

Na oduševljenje sudionika seminara i prisutnih, u bjelovarskom Hotelu Central, 6. listopada je održan jedinstveni hair festival: talijanski stilisti Luciano Fai i Massimo Bissolo pokazali su novitete koje u uljepšavanju i njezi kose donosi modna sezona zima 2019/2020. Sve pripremne radnje za manifestaciju odrađene su u Frizerskom salonu Ema – vlasnice Eme Ded…

Obavljeno: 18.10.2019.

Manifestacija za frizere, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara te u suradnji s Bjelovarsko-Bilogorskom županijom i suorganizatorima Gradom Daruvarom i Općinom Zrinski Topolovac, donijela je u bjelovarski Hotel Central dašak nove hair mode za razdoblje zima 2019/2020.

 Maestro Luciano Fai, vlasnik Glamour School iz Verone, koji već 20 godina educira frizere u Hrvatskoj po svim regijama, i stilist Massimo Bissolo pokazali su domaćim frizerima stilističke i tehničke novitete. Predsjednica Udruženja Obrtnika Bjelovar, Gabrijela Marija Patačko, u svom pozdravnom govoru naglasila je važnost stalnog usavršavanja frizera kako bi išli u korak sa svjetskim trendovima. Izaslanica pak župana Bjelovarsko-bilogorske županije, Vanja Posavac, pročelnica za društevene djelatnosti, obratila se također stilistima i frizerima, zaželjevši im uspjeh u radu.

Massimo Bissolo na nekoliko je modela prikazao nove tehnike u šišanju, u skladu sa  stilom tvrtke Rusk iz Los Angelesa, koju je desetak godina zastupao kao vrhunski stilist u Europi. Ove je godine, primjerice, uređivao Miss Italije za izbor Miss svijeta.

Dojam manifestacije, održane pod nazivom Festival kose – Sunce Bjelovara u vašoj kosi, upotpunile su vizažistice iz Beauty centra Coner, koje su  prikazale make-up za razdoblje zima 2019/2020.

Svi prisutni frizeri dobili su i diplome frizerske Akademije Glamour School,  koje su im uručili Luciano Fai i Massimo Bissolo. Vrijedne nagrade u tomboli podijelila je firma SHAPEIT iz Zagreba, vlasnice Jadranke Šepek, i to 12 ulaznica za manifestaciju Advent u kosi, koja će se održati u Zagrebu 08.12. 2019. u hotelu International. Osim ulaznica, uručena je i nagrada za dvodnevno putovanje u Veneciju, u organizaciji Atlas agencije iz Zagreba.

 Nakon završetka manifestacije svi prisutni su uživali u slatkim delicijama koje su izradili SWEET LINE – vlasnice Ivane Žitnjak, te slastičarne Božidar Zagorec. Vinarija Coner oduševila je sudionike Festivala vrhunskim vinima.