ZAGRIJTE SRCE UZ NOVU ESSENCE TRENDOVSKU KOLEKCIJU

Nova essence trendovska kolekcija ‘Hugs&Teddies’ osvaja srca svih ljubiteljica ljepote svojim super slatkim dizajnom medvjedića, ekstra mekim materijalima i toplim, nježnim bojama. Kolekcija nudi sve što je potrebno za potpuni izgled: olovku za usne i sjajilo za usne, sjenilo i paletu za lice, kistove i gumice, kao i lak i naljepnice za nokte…

Essence HUGS&TEDDIES plumping sjajilo za usne

Sve je u poljupcu:  sjajilo za usne HUGS&TEDDIES  dolazi u toploj nude nijansi sa srednjim prekrivanjem. Meka tekstura poput maslaca glatko se razmazuje po usnama i pruža završetak visokog sjaja s plumping učinkom. Povrh toga, sjajilo za usne ima ugodan miris vanilije i mente – stvoreno za ljubljenje.     

 Paleta za oči & lice

Essence HUGS&TEDDIES  paleta za oči i lice nudi sve što vam je potrebno za blistav izgled lica. Šest sjenila u nježnim nude, smeđim i ružičastim nijansama mogu se koristiti za stvaranje prekrasnih stilova šminke za oči. Zahvaljujući raznim završnim obradama s mat, metalik i satenskim teksturama, možete postići različite izglede s različitim efektima. Rumenilo ističe obraze, a highlighter stavlja naglaske i daje sjaj tenu. Paleta dolazi u blijedo ružičastom dizajnu s motivom slatkog medvjedića.

  Soft olovka za usne

Mekana olovka za usne iz essence HUGS&TEDDIES kolekcije savršeno nadopunjuje sjajilo za usne. Zahvaljujući svojoj super mekoj teksturi, ocrtavanje duž kontura usana i precizno prekrivanje ne predstavljaju nikakav problem.  Njegov dugotrajni završetak je trešnja na vrhu.

Mirisne naljepnice za nokte

Aww! Naljepnice za nokte Hugs&Teddies poboljšavaju nokte svojim slatkim dizajnom medvjedića. Na izbor je 50 različitih motiva. Dodatni naglasak: naljepnice za nokte imaju miris vanilije.

Mat  lak za nokte

Za potpuno udoban izgled nemojte propustiti nokte. Essence HUGS&TEDDIES mat lak za nokte dolazi s visoko pigmentiranom formulom i toplom nijansom kakaa. Stvorite manikuru s visokom pokrivenošću i mat završetkom sa samo jednim nanošenjem.

Essence HUGS&TEDDIES gumica za kosu

Tako pahuljasto! Uz essence HUGS&TEDDIES gumicu kosu možete za tren oka svezati u ležeran rep ili šinjon. Gumica će zasigurno impresionirati svojim super mekanim materijalom od plišanog medvjedića.

Set kistova

Set kistova iz essence HUGS&TEDDIES kolekcije savršen je partner za paletu za oči i lice. Kist za nanošenje sjenila i kist za lice imaju ultra mekana bijela vlakna i ručku mekanu na dodir koja udobno leži u ruci. Pakiranje dua kistova  privlači pažnju svojom nježno ružičastom bojom i dizajnom umiljatog medvjedića.