INSPIRIRANI BLAGOM VELIKODUŠNE PRIRODE

Ovih blagdana, L’OCCITANE želi slaviti prirodu i iskazati posebno poštovanje svakom od svojih predanih i strastvenih partnera, uzgajivača i stručnjaka koji iz dana u dan udružuju snage, stvaraju veličanstvene i učinkovite proizvode, otkrivaju tajne prirode, baš kao u čarobnoj tvornici darova iz vaših snova!

Eau de toilette Rose Jasmin

Provansalska filozofija, umijeće življenja čovjeka u harmoniji s prirodom, od samoga je početka u srcu L’Occitane brenda. L’Occitane se zato obvezao na odgovorna i čvrsta načela kojima štiti planet i poštuje ljude. Od svojih početaka do 2021. godine zaštitili su više od 1000 vrsta i sorti biljaka, a s ponosom ističu kako i tijekom blagdana smanjuju štetni utjecaj na okoliš.

Adventski kalendari za ljubitelje prirode

Klasični adventski kalendar, iz L’Occitaneove čarobne tvornice darova, prepun je obožavanih omiljenih proizvoda, formuliranih s dragocjenim sastojcima. Dan za danom, razveselit će vas različiti ikonični proizvodi iz kolekcija Citronovac ili Badem, proizvodi za pomlađivanje kože iz kolekcije Immortelle i pregršt L’Occitaneovih krema za ruke!

Klasični adventski kalendar u potpunosti je napravljen od kartona dobivenog iz održivog šumarstva.

Forever adventski kalendar izrađen je od recikliranog pamuka koji može trajati vječno.

Uživat ćete koristeći ga! Dizajniran je u suradnji s britanskom ilustratoricom Islom Simpson, koja je inspiraciju pronašla u prirodi i čaroliji Provanse. Forever kalendar dostupan je ekskluzivno u web trgovini, napunjen s 24 pažljivo odabrana L’Occitane proizvoda. Kada blagdansko veselje završi, adventski kalendar možete koristiti i za pohranu malih predmeta.

Neodoljive blagdanske mirisne kolekcije

Néroli & Orchidée – Eau Intense. Otkrijte spoj svježine, mekoće i misterije… Dopustite da vas senzualni ples nježnih cvjetnih nota ugrije u zagrljaju tople aromatične vanilije. Očaravajući miris nove limitirane blagdanske kolekcije Néroli & Orchidée – Eau Intense, u glavnoj ulozi ističe vaniliju iz odgovornog i održivog uzgoja, koja će oduševiti one u potrazi za toplim mirisom koji grije poput kašmira u hladnim zimskim danima.

Rose Jasmin. Bezvremenska mirisna ljepotica – ruža – ove godine je otkrila svoju novu ljubav… a to je jasmin. L’Occitane latice ruže pažljivo ručno bere u ranim jutarnjim satima, upravo dok se cvjetovi jasmina otvaraju i šire svoj dragocjen miris obogaćujući trenutke buđenja novog dana… Ova mirisna kolekcija donosi priču o ljubavi koja sjaji poput blistave jutarnje zore.

Kupce će u L’Occitane trgovinama početkom studenog razveseliti i brojne druge blagdanske kolekcije, a uskoro i privlačni poklon setovi. Više informacija pronađite na www.loccitane.hr i službenim L’Occitane društvenim profilima na Facebooku i Instagramu.

Što trebate znati o L’Occitane proizvodima:

  • L’Occitane blagdanske poklon-kutije i poklon-vrećice načinjene su od papira i kartona koji potječu iz održivog šumarstva.
  • Blagdanske kartonske dekoracije unutar L’Occitane trgovina napravljene su od materijala dobivenog iz održivog šumarstva te ih moguće reciklirati.
  • Ovih blagdana, L’Occitane je smanjio uporabu plastike za čak 82 % u usporedbi s prošlogodišnjim blagdanskim proizvodima!