U L’OCCITANEU OPET SLAVLJE

Luksuzni brend francuske kozmetike – L’Occitane – čija ljubav prema prirodi, kao i prirodnim sastojcima, formulama i mirisima, traje već više od 40 godina, danas je prepoznatljiva žuta oaza neodoljivih mirisa i raskošnih tekstura te proizvoda koji uvijek predstavljaju idealan poklon s kojim ne možete pogriješiti…

L’Occitane je 2021. godinu odlučio provesti slavljenički: ove godine, ta slavna francuska kozmetička kuća  slavi 15 godina svoje prisutnosti u Hrvatskoj, kojim povodom svojim vjernim kupcima omogućava  pogodnosti koje se ne propuštaju. Kako bi svojom toplom, provansalskom žutom bojom obasjao tmurne jesenske i kišne dane, L’Occitane daruje 15 % popusta na odabrane prodajne hitove u svojim trgovinama i web trgovini. Promotivna ponuda traje do 19.  listopada, pa požurite po svoje omiljene njegujuće proizvode!

No, L’Occitane brend je poznat i po društvenoj odgovornosti te vrijednostima koje zagovara od samih početaka, a od kojih je u najvećem fokusu načelo biološke raznolikosti. Baš zato je L’Occitane i ove godine partner i sponzor projekta Boranka, zahvaljujući čemu je zasađeno još 1.000 stabala na opožarenim područjima Dalmacije. Uz podršku L’Occitane Zaklade, u protekle tri godine sponzorirana je sadnju čak 4.000 stabala, čineći hrvatsku obalu zelenijom.

L’Occitane proizvodi, ukratko, donose prirodnu svježinu Provanse i omogućavaju očuvanje prirode. Više informacija o posebnim promotivnim pogodnostima, kao i o blagdanskim novitetima koji će uskoro biti dostupni u L’Occitane trgovinama, pronađite na www.loccitane.hr i na službenim L’Occitane društvenim profilima na Facebooku i Instagramu.